Cautare

64455 de rezultate pentru "exotique sarbatoreste 10 ani de existenta pe piata din romania" (5.17 secunde)
Comerciantii de produse industriale mutati din Piata nr.1 in Piata de Vechituri se pling ca sint in pragul falimentului, vinzarile scazind dramatic in acest an.
Partidul Social Democrat organizeaza in data de 20 septembrie 2014 o manifestare populara, la Arena Nationala din Bucuresti, pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta la presedintia Romaniei.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 07.10.2014, va avea loc un miting in Piata Victoriei. Mitingul este organizat de cartel Alfa, condus de Bogdan Hosu. Restrictiile de circulatie vor afecta urmatoarele artere :
Dupa 1 an si jumatate de la lansarea pe piata romaneasca de asigurari, Signal Iduna anunta majorarea capitalului social cu aproape 2 milioane de Euro.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
Cu o piata de peste 15 milioane de clienti la o populatie de aproximativ 22 de milioane de persoane, Romania a devenit o tara din ce in ce mai atractiva pentru marile corporatii bancare internationale.
Daca autoritatile aproba tranzactionarea libera a titlurilor de despagubire, piata paralela va scadea cu mult pretul de achizitie al acestora. Oamenii potenti financiar ar putea cumpara milioane de titluri la preturi scazute pentru a acumula cat mai multe actiuni in momentul listarii fondului la BVB.
Pe plan local, valoarea pietei de jocuri pentru PC si console nu a depasit anul trecut zece milioane de euro, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International, dar a apreciat ca piata este în curs de dezvoltare si cunoaste un anumit ritm de crestere.„Piata locala a jocurilor se afla, deocamdata, în dezvoltare, dar cunoaste un trend ascendent, pe masura ce românii devin din ce în ce mai interesati de produsele dedicate activitatilor de fun&leisure în general.
Peste 60% din piata autohtona a mezelurilor este dominata de cinci mari producatori, care isi disputa anual in jur de 600 de milioane de euro.
Producatorul auto instalat in Banie a demarat ieri productia de serie a motorului EcoBoost de 1.0 litru in trei cilindri. Din cei 500 de noi muncitori care vor fi angajati in iunie la Ford, 100 vor lucra la Fabrica de motoare.
Octavian Stireanu) Se cauta definitii pentru ceea ce se petrece in Piata Victoriei de cateva zile si nopti.
Retailul romanesc trebuie sa se adapteze rapid noilor conditii ale societatii moderne, pentru a atrage atentia consumatorilor din ce in ce mai grabiti, intr-un mod dinamic si inovator. Daca exista produse in editie limitata, care apar si dispar, de ce sa nu existe si magazine de acest fel ?
BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, premiaza in aceasta iarna cumparaturile facute in cele 4 magazine OBI.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni:
Constantin Gheorghe publica pe blog opinii despre cea mai fertila perioada din istoria postdecembrista a Romaniei: anii 1992 - 1996, cand premier a fost Nicolae Vacaroiu, al carui guvern a imbinat principiile economiei de piata cu masuri de protectie sociala.
Bucharest City Tour, reluat de la 1 iunie. ... Cristina Macuc) Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a anuntat ca a reluat, la 1 iunie 2018, serviciul liniei turistice Bucharest City Tour (tip Hop-On-Hop-Off) cu 4 autobuze double-decker.
Decembrie 2010 - Oriflame Romania, binecunoscuta companie de produse cosmetice suedeze cu vanzare directa, a aniversat aseara 15 ani pe piata romaneasca. Aniversarea a coincis cu inregistrarea unui puternic trend ascendent al companiei Oriflame pe piata din Romania, incepand din a doua jumatate a acestui an.
Evaluarea imobilelor intampina dificultati in perioada de criza din cauza ca tranzactiile imobiliare sunt tot mai rare, iar pretul de piata nu poate fi determinat cu exactitate. Specialistii au explicat pentru GdS cum se stabileste valoarea reala a caselor si terenurilor pe o piata unde cumparatorul dicteaza pretul.
Specialistii din domeniul imobiliar din Craiova spun ca, desi numarul creditelor flexibile este în continua crestere, acest lucru va influenta numarul tranzactiilor si nu preturile imobilelor.În ultima luna, tot mai multe banci au primit acordul Bancii Nationale a României (BNR) pentru normele proprii de creditare.
Scaderea cursului valutar afecteaza grav activitatea societatilor economice, este de parere Varujan Vosganian, presedintele Comisiei de Buget - Finante din Senat, citat de Rompres.
google-analytics.com